Concerten

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

Concerten

Wanneer u een concert wilt organiseren leveren we graag een muzikale bijdrage. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Duo Daphne Visser en Sunghee Jo

Sunghee Jo is in Zuid-Korea geboren en begon met piano spelen toen ze vijf jaar oud was. In Nederland startte zij haar piano studie bij Frans van Beveren aan het Conservatorium van Maastricht. Aansluitend behaalde zij haar master of music bij Katia Veekmans aan het Utrechts Conservatorium. Na haar afstuderen heeft zij zich gespecialiseerd in het begeleiden van instrumentalisten en zangers. Haar voorkeur gaat met name uit naar het begeleiden van opera. Zij heeft als repetitor onder andere ervaring opgedaan bij de Reisopera, Artivocaal, Studio32 en bij de operacursussen van Hannie Slingerland. Ze is vaste repetitor van Bold Opera On the Move, het Operakoor Dordrecht en vormt met veel plezier een duo met sopraan Daphne Visser.

Apprendre à mourir

by Jan Slothouwer | Daphne Visser

Bekijk ook: