Daphne Visser

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

Muziek maakt het leven mooier, het maakt het zijn waardevoller en de herinnering krachtiger.

Daphne Visser

Biografie

Sopraan Daphne Visser heeft aan het Utrechts Conservatorium haar Master of Music, solo excellent program, behaald bij Henny Diemer. Tijdens haar Bachelor of Music, die zij ‘with honours’ haalde, heeft zij ook gestudeerd bij Harry Peeters. Zij heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Marcel Beekman, Ann Murray, Christiane Stutzmann en Roland Hermann. Zij heeft deel uitgemaakt van de operaklas van het Utrechts Conservatorium o.l.v. Annerieke Groen en later David Prins. Zij vertolkte diverse operarollen en heeft gewerkt met de regisseurs Jos Groenier en Marcel Sijm. De voormalig repetitor van het Concertgebouw Amsterdam, Jan Slothouwer, heeft drie liedrecitals voor haar ensembles gecomponeerd waarvan zij met zijn compositie Vuurcirkel de kamermuziekmarathon van het Utrechts Conservatorium heeft gewonnen. Het winnende trio Argemone was daarop live te horen op Radio 4. Als soliste zong zij onder andere het Requiem van Mozart, Stabat Mater van Pergolesi, Su le sponde del Tebro van Scarlatti en Les Nuits d’été van Berlioz. Naast haar werkzaamheden als soliste geeft zij zangles in Ermelo en zet zij zich in voor cultuureducatie. In samenwerking met Lisanne Veldman-Marinus heeft zij kindertheater ‘De Muzerij’ opgericht en de interactieve voorstelling ‘Suze en de Pechvogel’ geschreven. Met pianist/organist Bart Willemsen maakt Daphne met veel plezier muziek en zij geven regelmatig concerten. Daarnaast vormt Daphne een vast duo met pianiste Sunghee Jo. Beiden zijn verbonden aan het internationale operagezelschap Bold Opera on the Move. Dit jaar te horen in de productie ‘De Toverfluit’ gebaseerd op ‘Die Zauberflöte’ van Mozart, regie Frank Groothof. Tevens maakt Daphne deel uit van het bestuur van Stichting Groevenbeek Klassiek. Deze stichting organiseert jaarlijks openluchtconcerten op landgoed Oud Groevenbeek met medewerking van o.a. het Holland Symfonie Orkest.

Visie

Muziek maakt het leven mooier, het maakt het zijn waardevoller en de herinnering krachtiger.

Ik wil een productieve bijdrage leveren aan het creëren van muziek en het ontwikkelen van talent. Binnen mijn zangpraktijk wil ik mensen motiveren om op een positieve manier naar hun talent te kijken en uitdagen om hun grenzen te verleggen en de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.