Disclaimer

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

Disclaimer

Disclaimer voor www.studiovisser.nl

Studio Visser (Kamer van Koophandel: 64215768), verleent u hierbij toegang tot www.studiovisser.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Studio Visser behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Studio Visser spant zich in om de inhoud van www.studiovisser.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.studiovisser.nl aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Studio Visser.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.studiovisser.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.studiovisser.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Studio Visser nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Studio Visser.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Studio Visser, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.