Lichte muziek

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

Je kunt gerust nummers aandragen die je graag wilt zingen.

Lichte muziek

Voordat ik klassiek zang ging studeren twijfelde ik of mijn studierichting lichte muziek of klassieke muziek zou worden. Nadat ik bij beide richtingen had voorgezongen en positieve reacties had gekregen zei bas-bariton Harry Peeters, die later mijn docent zou worden “Je kunt wel lichte muziek zingen als je klassiek hebt gestudeerd maar niet andersom. Dit komt omdat klassieke zangers leren om hun instrument zo te beheersen dat ze zonder microfoon kunnen zingen en dan nog boven een orkest uit kunnen komen”.

Dat gaf voor mij de doorslag. Ik heb gekozen voor een klassieke zangstudie, maar ik heb wel altijd veel affiniteit met pop, jazz en musicals gehouden. Je kunt gerust nummers aandragen die je graag wilt zingen, dat vind ik hartstikke leuk. Daarnaast gaan we opzoek welke muziek het best bij je stem past en besteden we aandacht aan podiumpresentatie, microfoontechniek en zangtechniek.