Workshops

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

De workshop stemvorming en presentatie kan worden ingezet voor individuele groei, maar zeker ook voor teambuilding.

Workshops

Stemvormingscursus

Wanneer zangers in een koor hun instrument beter leren begrijpen zowel in theorie als praktijk kan het niveau van het koor enorm verbeteren. In de stemvormingscursus neem ik uw koor tien lessen mee op zangexpeditie. Wat gebeurt er nu daadwerkelijk in het lichaam als je zingt? Kunnen wij de stembanden sturen of hebben zij een eigen wil? Op een intensieve en plezierige wijze ga ik graag het avontuur met de zangers aan.

Zangworkshop

Wanneer je als koor wilt investeren in zangtechniek of uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen voor een mooi optreden, kom ik graag met het koor werken. Het kan enorm inspirerend zijn wanneer iemand met frisse ogen naar een koor kijkt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Workshop stemvorming en presentatie

Een eerst indruk is heel belangrijk, dit geldt zowel op de werkvloer, in het dagelijks leven maar ook op het podium. Hoe we ons presenteren heeft invloed op hoe anderen ons ervaren. Mensen reageren anders op iemand die verkrampt loopt en met een zacht hoog stemmetje praat, dan op iemand die plezier uitstraalt, rechtop loopt en met een lage stem spreekt. Door een groter bewustzijn van houding, adem en stem wordt het mogelijk om met meer rust en zelfvertrouwen de ander tegemoet te treden.

Wanneer iemand goed in zijn vel zit straalt dat af op de omgeving. De workshop stemvorming en presentatie kan worden ingezet voor individuele groei, koren maar zeker ook voor teambuilding. Een bedrijf is net een symfonie orkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd, dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben of willen spreken over een op uw organisatie toegespitst programma, dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

Daphne heeft mij tijdens de stemvormingscursus zo enthousiast gemaakt dat ik popel om te oefenen en te ontdekken wat ik met mijn stem kan en moet doen.
Edith (Christelijke Oratorium Vereniging Noord-West Veluwe)

Bekijk ook:

Koren

Leer je instrument
beter begrijpen

Scholen

Investeer in
de toekomst

Bedrijven

Haal het beste
uit uw bedrijf

Op maat

Speciaal voor u
ontwikkeld