Zanglessen

Hartelijk welkom!

Wat leuk dat u deze site bezoekt! Wanneer u vragen op opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op.

Ontdek de stem

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Of je nu een beginner bent of gevorderd.

Muzikale bijdrage

Wilt u uw trouwerij of evenement extra bijzonder maken? We leveren graag een muzikale bijdrage.

Werken aan teambuilding?

Een bedrijf is net een symfonieorkest met de directeur als dirigent. Ieder lid van het orkest heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten.
zanglessen studio visser

Zangers van alle niveaus en stijlen kunnen voor les bij mij terecht.

Zanglessen

Iedereen die een stem heeft kan leren om hem beter te gebruiken. Om meer beheersing te krijgen over zijn of haar instrument of om er positiever mee om te gaan. Of je nu een beginner bent of ver gevorderd het is altijd goed om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens de zanglessen gebruik ik de klassieke zangtechniek als basis. De techniek van bel canto of gewoon gezegd ‘mooi zingen’ zal iedere zanger helpen om gezond te zingen. Op het conservatorium krijgen de lichte muziek zangstudenten daarom ook klassieke zangles aangeboden. Zangers van alle niveaus en stijlen kunnen voor les bij mij terecht. Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een zangdocent in Ermelo.

 

We gaan op zoek naar jouw eigen stem.

Hoe klinkt jouw stem wanneer je ontspannen en vocaal technisch goed zingt en geniet van de muziek? Het is een spannend proces, maar het is fantastisch om te ervaren wanneer je tot bloei komt.

Daphne Visser is een geweldige docente. Ze leert je niet alleen de technische kneepjes van het vak kennen, maar ook je hele persoon. Je zingt niet alleen met je stembanden maar met je hele lijf en je hele hart! Jet Weigand-Timmer (bestuurder)

Bekijk ook:

Leeftijd

Wanneer kun je beginnen met zanglessen?

Lichte muziek

Op zoek naar de muziek die het beste bij je past

Klassieke muziek

Werken aan klassieke zangtechnieken.